Essentie training

In de tweedaagse ‘Essentie Training: Introspectie & Loslaten’ ga je op diepgaand onderzoek uit in jezelf. Je ontdekt de vrijheid in jezelf. Je transformeert gedachtepatronen en overtuigingen op bewust en onderbewust niveau. Je verwerkt emotionele blokkades. Tijdens deze tweedaagse leer je hoe je jezelf kunt bevrijden van oude pijn uit het verleden, zorgen over de toekomst, hoe je van jezelf kunt houden en hoe je je eigen essentie, jouw vrijheid, kunt omarmen.
Je ontdekt op welke gebieden jij de verantwoordelijkheid voor jouw leven (opnieuw) mag en kan innemen en leert je eigen leven meer kleur te geven. En last but not least: je leert hoe je dit na deze tweedaagse in je dagelijks bestaan kan toepassen.

Dit is een training die je kan helpen jezelf te bevrijden van de fysieke en emotionele pijn en de mentale stress die je in je leven ervaart, in relatie tot jezelf en in relatie met anderen.

In een veilige omgeving doen we oefeningen waarmee je je diepere innerlijke belevingswereld opent en zo belemmeringen, blokkades en overtuigingen uitnodigt om naar de oppervlakte te komen, ze te erkennen en op te lossen.
We passen technieken toe die je ondersteunen bij diepgaand zelf onderzoek zodat je je verder opent voor jouw zelfhelend vermogen.

De Essentie training maakt dat jezelf ook meer in contact komt met je eigen innerlijk kind en met je innerlijke vrijheid. Hierdoor kun je weer meer aanwezig zijn voor jezelf, voor anderen, je partner, je kinderen.

Groepen die deze training hebben gevolgd zijn bijv. zakelijk gerelateerd, teambuilding, vriendinnenclubs en als deel van opleidingsgroepen. Deze training is beschikbaar in het hele land. Vraag bij interesse een offerte aan via info@paradisekids.nl

Praktische informatie

Dit is een tweedaagse workshop die op aanvraag beschikbaar is.

Vraag een offerte aan als je deze workshop graag zou willen volgen met jouw groep.
Overnachting en maaltijden zijn niet inbegrepen dus zorg zelf voor gezonde en lekkere lunches.
De groepsgrootte is maximaal ongeveer 15 deelnemers

Opgave:
Vul bij de contactpagina je gegevens in en de datum en de naam van de workshop

Reacties deelnemers Essentie training

‘ik vond het erg prettig en veilig in de groep’

‘de sfeer is geweldig en de combi van methodes werkt heel goed’

‘diepgaand op een hele prettige ongedwongen manier’

‘ik heb mijn doel bereikt, het accepteren van het moeilijkste deel van mijn leven’

‘Super workshop, bedankt!’

‘Ik voel me nu leeg, stil en vervuld van liefde. Groot cadeau.’

‘eindelijk het gevoel gekregen dat ik er toch mag zijn, van mezelf.’

‘mijn intentie, emotioneel huishouden opruimen, na dag 1 al waar gemaakt’

‘Het was bevrijdend!’

‘Heerlijk weer bij mezelf te komen. Fijn om samen met K. deel te nemen’ ‘Ik ga naar huis met een veilig, warm gevoel en weer een stukje geheeld’