Tarieven 2019

Kindertherapie Telefonisch consult Verslaglegging procesplan
Skype sessies
€ 105,- per uur
Volwassenen begeleiding Individuele sessies en oudergespekken
Skype sessies

Innerlijke Reis volwassenen

€ 105,- per uur

 

€ 105, – per uur

Workshops:(Dit zijn dagworkshops)
Kinder en jongeren workshops “De Innerlijke Reis” € 135,- (tweede keer €90,-)
Kinder en jongeren workshops “Hoogsenstiviteit” € 135,- (tweede keer €90,-)
Kinderkampen Texel en Veluwe € 195,-
Volwassenentraining Vrij Zijn- Dit is een tweedaags weekend (za en zo)
Volwassenentraining Essentie Innerlijke Reis- Dit is een tweedaagse workshop
€ 195,-
€ 245,-
Volwassenentraining: “De Innerlijke Reis met Kinderen” Dit is een tweedaagse workshop € 245,-

 

Betaling
Voor de Gemeente Texel is voor 2020 een contract afgesloten mbt Jeugdzorg. Wanneer u op Texel woont en uw kind wilt aanmelden voor therapie heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of een indicatie voor basis- ggz van de gemeente. Uw gezin kan dan binnen het budget van jeugdzorg bij ons begeleiding krijgen. (mits er plaats is in de praktijk)

Voor gezinnen die geen aanspraak op jeugdzorgbudget van gemeente Texel kunnen maken (omdat u niet of Texel woont) of willen maken (omdat u direct hulp wilt buiten de jeugdzorgwachtlijst om) geldt dat u de zorg zelf moet betalen, hiervoor zijn onderstaande voorwaarden van toepassing:
Alle tarieven zijn inclusief BTW. Na iedere sessie (kindertherapie en volwassenen begeleiding) wordt contant afgerekend. Gelieve hiermee rekening te houden. Er vindt dus géén betalingsverkeer ‘op rekening’ plaats. Na de sessie zal een factuur worden verstrekt.
Voor de verschillende Kinderworkshops wordt het bedrag voorafgaande aan de workshop betaald. Bij late aanmelding kan contant bij aanvang van de dag betaald worden. Hetzelfde geldt voor de volwassenenworkshop.

Wanneer een gemaakte afspraak voor een sessie niet minimaal 24 uur van tevoren telefonisch wordt afgezegd, ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Vergoeding
Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de sessies van Yvonne in aanvullende pakket onder vermelding van lidmaatschap van de beroepsvereniging waarbij zij is aangesloten. Dit is de NFG, de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.  De AGB code van de praktijk is: 9052797, Yvonne is ingeschreven bij het RBCZ A-register als Registertherapeut BCZ 809767R. *

Neem voor alle zekerheid contact op met uw zorgverzekeraar of kijk uw polis na.
De volwassenen workshops worden niet door zorgverzekeraars vergoed.
*Aan het bovenstaande kunnen geen rechten ontleend worden.