Zielsexpressie training

Leef jouw zielsexpressie en creëer bewust in je leven!

 

Flow is een staat van zijn waarin je helemaal opgaat in wat je doet. Dit doe je met veel plezier en volledige concentratie en de tijd lijkt stil te staan. Een toestand van flow geeft heel veel voldoening en energie. Meestal ben je succesvol in wat je doet. In flow stijgen mensen boven zichzelf uit, leren sneller en doen makkelijk nieuwe inzichten op.

Iedereen maakt persoonlijke Flow ervaringen mee. Flow ervaringen vormen een continuüm van kleine activiteiten (microflow) tot grote activiteiten (macroflow of ‘deep flow’). Deep flow ervaringen lijken veel op ‘piek ervaringen’ en ‘wow momenten’.
In flow stijgt een sporter in een zware wedstrijd ogenschijnlijk moeiteloos boven zichzelf uit, of zet een kind met totale concentratie en toewijding een bouwpakket in elkaar.
De positieve psychologie ziet flow als het hoogste niveau van welzijn en welbevinden, dus gelukkig zijn.

Flow is ook een zijnstoestand waarbij je in contact bent met jezelf en waarbij je al je innerlijke kwaliteiten tot expressie brengt. In flow geef je het leven invulling vanuit je essentie en ben je volledig in het hier en nu.

 • Hoe is het om elke dag flow te ervaren?
 • Hoe is het om jouw leven vanuit flow vorm te geven?
 • Creatie is het proces waarmee we ons leven vorm geven. Creatie vanuit flow, vanuit essentie, is moeiteloos, krachtig en effectief.

Op momenten dat het creatieproces stug gaat aanvoelen wordt het lastiger om in flow te blijven en kan het creatieproces overgenomen worden door de stille saboteurs van binnen. Een positief begin kan dan resulteren in minimale output, zonder dat dit je eigenlijke intentie was.
Een stille saboteur is bijvoorbeeld een ondermijnende overtuiging, een vastgeroest ongezond patroon, een oude belofte, oude familie loyaliteiten, onverwerkte emotionele ballast, en waarden en normen uit je omgeving, die overvloed uit je leven weg houden.

 • Hoe is het om vrij van belemmerende stille saboteurs je leven vorm te geven?

Positieve creatieprocessen komen vanuit je diepe verlangens, vanuit je hart. Ze verlopen meestal spontaan en tegelijkertijd volgen ze min of meer dezelfde route. Hierdoor is er een soort formule om dat neer te zetten waar je in gelooft.

Belangrijke stappen daarbij zijn contact maken met je diepste verlangens, je visie concreet maken, de innerlijke blokkades op lossen, heel precies opschrijven wat je wenst, het proces en de uitkomst loslaten, alert zijn op de aanwijzingen die het leven je geeft, het werk doen wat nodig is, dankbaar zijn en vieren wat er te vieren is.

 • Iedereen kan zijn/haar eigen creatieprocessen bewust sturen en ondersteunen!
 • Hoe is om zelf jouw eigen creatieprocessen bewust te sturen?

Tijdens de Zielsexpressie training:

  • werk je een dag intensief aan de vormgeving van je leven.
  • leer je wat flow is en hoe je flow voor jezelf creëert.
  • ontmasker je de stille saboteurs.
  • bevrijd je jezelf van beperkingen met diepgaand proceswerk.
  • maak je contact met je essentie en je innerlijke kwaliteiten.
  • leer je hoe het creatieproces werkt en zet je het in om te gaan voor wat je écht wilt.
  • in flow, innerlijke rust en bevrijd van beperkingen, geef je jouw creatieproces vorm vanuit jouw essentie, om je diepste wensen en verlangens te realiseren.

Als je voelt dat het nu een goed moment is om jezelf meer ruimte te geven, dus om nog meer te gaan voor wat je echt wilt, dan kun je overwegen om ons uit te nodigen deze training te geven aan jouw enthousiaste groep!

Groepen die deze training hebben gevolgd zijn bijv. zakelijk gerelateerd, teambuilding, vriendinnenclubs en als deel van opleidingsgroepen. Deze training is beschikbaar in het hele land. Vraag bij interesse een offerte aan via info@paradisekids.nl

Praktische informatie

Deze training is op aanvraag beschikbaar.
Vraag voor jouw groep een offerte aan.

De groepsgrootte is maximaal ongeveer 15 deelnemers.

Opgave:
Voor aanmelding vul op de contactpagina jouw gegevens en de naam en datum van de training in.